Panorama Opp

Panorama Opp 25. juni 2016

Vrådal IL arrangerer motbakkeløpet Panorama Opp lørdag 25. juni.

22/6: Panorama Opp er dessverre avlyst på grunn av svært få forhåndspåmeldte.

Det er online-påmelding for konkurranseklassene, fra 12 år og oppover. Turklassen har ikke forhåndspåmelding, bare registrering ved start selve løpsdagen.

Påmelding gjør du på www.deltager.no (kortbetaling ved påmelding).

Siste frist for påmelding er onsdag 22. juni kl. 20.00!

 

Vi tar forbehold om sammenslåing av klasser ved lav deltagelse.

Løpsinfo:Traséen er på 4,59 kilometer og har en stigning på 576 meter. Start er ved Vrådal Panorama Skisenter og målgang er på det som på folkemunne kalles Tverrfjell, mellom skisenteret og Hægefjell. Det er aldersbestemte klasser med tidtaking fra 12 år og oppover. I tillegg er det turklasse uten tidtaking, som er åpen for alle. Arrangør er Vrådal IL.

Konkurranseklassene: Det er fellesstart for alle klasser kl. 13.00. Alle klasser løper same trasé. Starten er på Vrådal Panorama Skisenter, ved bunnstasjonen til stolheisen. Det er tilgang til toaletter ved start. Det er mulig å få fraktet overtrekkstøy opp til Kafé Utsikten, der samling og premieutdeling skjer etter løpet.

Turklassen: Turklassen starter ved Kafè Utsikten ved toppen av stolheisen på Vrådal Panorama Skisenter. Det er kjørevei opp (bomveg: kr 55,- betales med kredittkort). Påmelding skjer ved start, og det er mulig å starte mellom kl. 11.30 og 12.30. Ingen tidtaking. Pris for deltaking i turklassen er kr 50,- for enkeltpersoner og kr 100,- pr familie.

Løypa følger samme trasé som konkurranseklassene fra startpunktet ved kafeen og opp til målgang ved Tverrfjell. Alle som fullfører turklassen til topps får medalje.  

Velkommen til en fin turdag!!

Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.