Om hotellet

Alle typer opphold!
Skal du arrangere kurs? Tur med vennegjengen? Overnatte på veien? Bryllup? Julebord? Ferie?

Vi tar jobben for deg!

Velkommen til oss!

Quality Straand Hotel ligger i bygda Vrådal, en turistbygd som byr på opplevelser og aktiviteter hele året. Med sin beliggenhet i Vest - Telemark ligger Vrådal sentralt til enten du kommer fra Kristiansand, Stavanger, Oslo eller Vestfold og Grenland.

Hotellet har 125 rom, 2 restauranter, 2 barer, konferanseavdeling med plass til 400 personer (kinooppsett), svømmebasseng, terrasse og peisestue.

Utenfor døren finnes blant annet veteranbåten M/S Fram, Straand Sommerland ved vannkanten og Stabburet.

Vi vet at maten ofte er høydepunktet under et hotellopphold. Det er alltid behagelig å gå til ferdig dekket bord for så å nyte et bedre måltid, uansett om du er her som kursgjest eller i privat regi.

Vrådalsalen har et totalt areal på ca. 660 kvadratmeter, og den kan deles opp i flere mindre møterom. Den store plassen gjør at vi kan ta imot 400 møtedeltakere i en sal. I tillegg har vi flere mindre møtesaler og hele 18 grupperom.

Mange anledninger i løpet av livet skal feires. Alle har ulike ønsker for hvordan feiringen skal være og vi hjelper deg gjerne med å lage akkurat din dag spesiell.

Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.