Bordspill i peisestua!

Eplehagen - om sommeren!

Den eldste delen av hotellet...

Uten mat og drikke...

Familiebedrift siden 1864!

Åpent hele året

- også til jul!

Velkommen til Straand Hotel!

Quality Straand Hotel i Vrådal er et av Telemarks fremste hotell. Vi er kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Lange tradisjoner
Det at våre gjester skal føle seg vel, skal trives og føle at de har funnet "sitt hotell", er viktig for oss. Tradisjoner som går tilbake til 1864 hjelper og forplikter i så måte.

Fra gamle dager
Sentralt i hotellet er de gamle stuene med varme, laftete tømmervegger, samleobjekter og tradisjonsmøbler. I disse rommene er det en rolig og komfortabel atmosfære som innbyr til avslapning og rolige stunder enten du er alene eller sammen med andre.

Høytidsfeiring
På Straand er det lange tradisjoner for å ta imot gjester til jule-, nyttårs- og påskefeiring. Uansett høytid så er hotellet pyntet for å skape den rette stemningen. Særlig julefeiringen er helt spesiell og med fakkeltog, julemiddag og nissen som kommer på besøk, gir vi gjestene en opplevelse i særklasse.

VELKOMMEN TIL OSS!!

Quality Straand Hotel

Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.