Hjem > Sommer > Turforslag med bil


Turforslag med bil

- Sommer i Vrådal


Vrådal er ikke bare en fantastisk destinasjon i seg selv, men med sin sentrale beliggenhet er stedet også et ideelt utgangspunkt for å oppleve resten av Telemark!

Dagsturer
Nedenfor finner du linker til ulike dagsturer med Vrådal som utgangspunkt. Her finner du beskrivelse av turene, linker, detaljerte veibeskrivelser og kart.

En reise i regionens natur, kultur og historie. Underveis kan du besøke Åmdals Verk Gruver, Grimdalstunet, Vest - Telemark Museum på Eidsborg med stavkirken og Norsk Skieventyr i Morgedal.

Opplev Telemarks høyfjell og besøk Vemork som byr på Norsk Industriarbeidermuseum og interessant krigshistorie. Hvis været er bra kan du også se Gaustatoppen.

Ta en biltur til bygda Fyresdal. Her kan du besøke bygdemuseet, en av kafeene i bygda eller ta turen til Gjestegården Kvipt som ligger på grensen til Setesdalsheiene.

Opplev den koselige kystbyen Kragerø med trange gater, shopping, gallerier og sjøaktiviteter. Hva med en tur til rullesteinsøya Jomfruland?

Kviteseid Gamle Kirke

GaustatoppenDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.